Libor Polách

Bakalářská práce

Protivýbuchová ochrana dřevomodelárny ŽDB Bohumín

Explosion Protection of Wood Design Workshop of ŽDB Bohumín
Anotace:
Tato práce se zabývá hodnocením možnosti vzniku nebezpečné výbušné atmosféry v současné době již technicky zastaralém provozu dřevomodelárny. Cílem je zhodnocení účinnosti stávající protivýbuchové ochrany. Výsledkem práce je návrh nových opatření nezbytných pro uvedení stávajícího provozu do souladu se současnými právními předpisy.
Abstract:
This bachelor thesis is concerned with the probability assessment of the occurrence of dangerous explosive atmospheres in technologically obsolete Wood Design Workshop. The main objective of the thesis is effectiveness evaluation of existing explosion protection system. As a result there is a list of new suggestions which are focused to ensure the law compliance of technology and to improve the …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2010

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Jaroslav Damec
  • Oponent: Tadeáš Podstawka

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava