Bc. Veronika Bednaříková

Diplomová práce

Celkové zastoupení mastných kyselin ve vybraných potravinách vyrobených na bázi masa a orgánů prasat krmených dietou s přídavkem rybího oleje

Total proportion of fatty acids in selected foods produced on the basis of meat and organs of pigs fed a diet with the addition of fish oil
Anotace:
Diplomová práce se zabývá celkovým zastoupením mastných kyselin ve vybraných potravinách, které byly vyrobeny na bázi masa a orgánů prasat krmených dietou s přídavkem rybího oleje. Pro experiment bylo použito 12 samic prasat hybridního Large White a Landrace. Prasata, krmená směsí obohacenou o 8 % rybí olej, jsou označena jako pokus (P). Prasata krmená standardní krmnou směsí jsou označena jako kontrola …více
Abstract:
The diploma thesis deals with the total representation of fatty acids in selected foods, which were produced on the basis of meat and organs of pigs fed a diet with the addition of fish oil. Twelve female pigs of hybrid Large White and Landrace were used for the experiment. Pigs fed a mixture enriched with 8% fish oil, are marked as experiment (P). Pigs fed the standard compound feed are designated …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: prof. MVDr. Ing. Tomáš Komprda, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta