Bc. Kateřina Szarzecová

Master's thesis

Gastronomie francaise

French cuisine
Abstract:
The thesisi deals with a french gastronomy. The work is based on the fact that the process of teaching foreign language at primaty school should be enriched by different pedagogical methods. The theme of frech gastronomy it is interested sphere for children. At the same time it is an excellent instrument for enlargement od vocabulary. The aim of the thesis is to create pedagogical leags for teachers …viac
Abstract:
Tématem mé diplomové práce je francouzská gastronomie a její uplatnění ve výuce francouzského jazyka na základních školách. Práce vychází ze skutečnosti, že výuku cizího jazyka je třeba zpestřit různými pedagogickými metodami. Téma gastronomie je oblastí, která žáky zajímá. Je zároveň výborným prostředkem pro zpestření slovní zásoby. Cílem praktické části práce je vytvořit pedagogické listy použitelné …viac
 
 
Jazyk práce: French
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 5. 2010

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 14. 6. 2010
  • Vedúci: doc. PhDr. Naděžda Krsková, CSc.
  • Oponent: Mgr. Marie Červenková, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta

Masaryk University

Faculty of Education

Master programme / odbor:
Teacher Training for Primary and Lower Secondary Schools / Lower Secondary School and Language School Teacher Training in French Language