Bc. Anna POUZOVÁ

Bakalářská práce

Technologie a suroviny pro výrobu zmrzliny neprůmyslovým způsobem

Technologie and raw materials for production ice cream no-manufacturing way
Anotace:
Cílem této práce je bližší seznámení s neprůmyslovou výrobou zmrzlin a jejich specifik, jimiž se odlišuje od výroby průmyslové. Je určena především pro vytvoření představy o parametrech, dle kterých se zmrzliny člení a základních složkách, které tvoří charakteristickou strukturu výrobku. Následuje výčet používaných surovin a popis jednotlivých fázích výroby až po konečnou cestu ke spotřebiteli.
Abstract:
The objective of this paper is to get acquaint with non-industrial ice-cream production and their specifications that differ from industrial production. This is to create ideas about the parameters that help to categorize ice-cream and their base ingredients which create the characteristic product structure It follows with the list of used base materials, description for individual steps and final …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 6. 2008
Zveřejnit od: 2. 6. 2008
Identifikátor: 7926

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 10. 6. 2008
  • Vedoucí: doc. Ing. Jan Hrabě, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

POUZOVÁ, Anna. Technologie a suroviny pro výrobu zmrzliny neprůmyslovým způsobem. Kroměříž, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 02. 06. 2008

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 2. 6. 2008 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.