Monika Krištofčáková

Diplomová práce

Udržateľnosť vo verejnom stravovaní so zameraním na používané príbory

Udržateľnost vo verejnom stravovaní so zameraním na používané príbory
Anotace:
Cílem této práce je zhodnocení udržitelnosti z pohledu příborů používaných v gastronomických zařízeních. Práce je rozdělena na dvě hlavní části a sice teoretickou a praktickou. V teoretické části autorka vysvětluje pozadí problematiky od vysvětlení konceptu udržitelnosti a její potřeby, směrnice EU zakazující jednorázové plastové příbory, přes charakteristiku jednotlivých jednorázových příborů, až …více
Abstract:
The aim of this thesis is to evaluate the sustainability in terms of cutlery used in gastronomic facilities. The work is divided into two main parts: theoretical and practical. In the theoretical part, the author sets the background of the issue by explaining the concept of sustainability, the EU´s ban of disposable plastic cutlery, the characteristics of individual disposable cutlery, and current …více
Abstract:
Cieľom tejto práce je zhodnotenie udržateľnosti z pohľadu príborov používaných v gastronomických zariadeniach. Práca je rozdelená na dve hlavné časti a síce teoretickú a praktickú. V teoretickej časti autorka vysvetľuje pozadie problematiky od vysvetlenia konceptu udržateľnosti a jej potreby, smernice EÚ zakazujúcej jednorazové plastové príbory, cez charakteristiku jednotlivých jednorazových príborov …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 12. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 20. 1. 2022
  • Vedoucí: Blanka Bejdáková
  • Oponent: Jiří Vaníček

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/85078

Vysoká škola ekonomická v Praze

Magisterský studijní program:
Cestovní ruch

Práce na příbuzné téma