Bc. Kateryna Kosolapova

Bakalářská práce

Gastronomické zvyklosti a preference Čechů ve srovnání s Ukrajinci

Gastronomic habits and preferences of the Czech people in comparison with Ukrainian people
Anotace:
Hlavním cílem této bakalářské práce je analyzovat rozdíly ve stravovacích návycích dvou různých kuchyní - ukrajinské a české. Zaměření této práce byla především na stravovací návyky a tradiční pokrmy obou národů. Cíl byl dosažen pomocí dotazníkového šetření přes webový portál survio.com. Teoretická část se zaměřuje na popis zvyklostí a hlavní rysy obou kuchyní. Dále se zde píše o tradičních a významných …více
Abstract:
The main goal of this bachelor thesis is to analyze the differences in the eating habits of two different cuisines - Ukrainian and Czech. The focus of this work was mainly on eating habits and traditional dishes of both nations. The goal was achieved by means of a questionnaire survey via the survio.com web portal. The theoretical part focuses on the description of customs and main features of both …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2020
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/lchjp/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 15. 6. 2020
  • Vedoucí: doc. PhDr. Jelena Celunová, CSc.
  • Oponent: Mgr. Eva Mičková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví