Bc. Jarmila Gabrhelová

Diplomová práce

Analýza obsahu učiva učebního oboru kuchař s ohledem na současnost a budoucí potřebu oboru obchodu a služeb

Curriculum analysis for an apprenticeship chef in regard to contemporary and future need of business and service graduates
Anotace:
V mé diplomové práci zjišťuji,zda náš absolvent učebního oboru kuchař uspokojí požadavky podnikatelů a majitelů gastronomických závodů. V první kapitole je historie školy.Druhá kapitola rozebírá profil absolventa a podmínky pro přijetí žáka na naši školu. Obsahuje školní vzdělávací program pro tento obor a odborné předměty – technologii,stolničení,potraviny a výživu a odborný výcvik. Třetí kapitola …více
Abstract:
In my thesis, I will establish whether or not our graduate culinary apprenticeship meets the hiring requirements of prospective catering businesses. The first chapter will provide a brief history of the school. The second chapter profiles our graduates, outlines the conditions for a candidate’s acceptance and highlights the course curriculum in all fields of study including; Technology ,Table Setting …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2010

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 28. 5. 2010
  • Vedoucí: Ing. Monika Malinová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta

Masarykova univerzita

Pedagogická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro základní a střední školy - specializace obchod a služby

Práce na příbuzné téma