Bc. Terézia Chovancová

Bakalářská práce

Spokojnosť hostí s ponukou reštaurácie v Penzióne Irenka

Guest's satisfaction in Guest-house Irenka with offer in its restaurant
Abstract:
The aim of bachelor thesis is to determine the rate of costumer's satisfaction with the offer in the restaurant in Guest-house Irenka and to develop proposals for improvement of the offer. The teoretic part deals with catering services, restaurant catering and with problems in family business. In a practical part there is a survey of the guest's satisfaction with the restaurant. Structured questionnaire …více
Abstract:
Cieľom bakalárskej práce je zistiť mieru spokojnosti zákazníkov s ponukou v reštaurácií v Penzióne Irenka a vypracovať návrhy na zlepšenie ponuky. Teoretická časť sa zaoberá stravovacími službami, reštauračným stravovaním a problémami v rodinnom podnikaní. V praktickej časti sa nachádza prieskum spokojnosti hostí s reštauráciou a jej ponukou. Pri prieskume je aplikovaný štruktúrovaný dotazník a riadený …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2020
Identifikátor: https://is.slu.cz/th/d2tfo/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 6. 2020
  • Vedoucí: Ing. Miroslava Kostková, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

Slezská univerzita v Opavě

Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management