Dopad energetické krize na chování spotřebitele v oblasti stravování – Jana Majerová
Jana Majerová
Bakalářská práce
Dopad energetické krize na chování spotřebitele v oblasti stravování
The impact of energy crisis on consumer behaviour in food consumption area
Anotace:
Bakalářská práce se věnuje vlivu energetické krize na chování spotřebitele v oblasti stravování. V teoretické části jsou popsány pojmy týkající se spotřebního chování. Teoretická část zahrnuje i popis energetické krize a její vývoj a vliv na spotřebitele. Praktická část zahrnuje analýzu výsledků dotazníkového šetření.Abstract:
This Bachelor theses focuses on the impact of energy crisis on consumer be-haviour in food consumption. The theoretical part describes concepts related to consumption behaviour. Theoretical part also includes energy crisis description, its development and impact on consumer. Practical part includes the analysis of results of the questionnaire survey.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 21. 6. 2023
- Vedoucí: Mgr. Kateřina Žáková, Ph.D.
- Oponent: Jakub Šácha, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program / specializace:
Ekonomika a management / Management a marketing
Práce na příbuzné téma
-
Consumer Behaviour of Turkish Millennials on Green Products
Elcin Dindar -
Intergenerational Analysis of Consumer Behaviour on the Wine Market
Julie Horáková -
Vliv energetické krize na zpracovatelský průmysl v ČR
Lucie Martínková -
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová -
Raw food versus cooked food
Daniela Hanušková -
Quantification of Food Loss and Food Waste in the Philippines
Anieluz Concepcion PASTOLERO -
Influence of contaminants in food contact materials on sensory properties of food.
Dafni Gkizi -
Fast-food versus slow-food
Jarmila Hamerská