Social factors influencing food eating (comparative study of Czechia and Kyrgyzstan) – Aiza Myrzabekova
Aiza Myrzabekova
Bakalářská práce
Social factors influencing food eating (comparative study of Czechia and Kyrgyzstan)
Abstract:
The Czech Republic is able to produce a predominant share of food for the consumption of the Czech population, but this has not kept it safe from such rapid price increases. The reason for this was not only an increase in energy costs, but also a significant export of food products made in the Czech Republic abroad, as well as an independent price increase by Czech vendors, while similar food products …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 12. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 2. 2024
- Vedoucí: prof. PhDr. Michal Lošťák, Ph.D.
- Oponent: Jiří Zelený, externi
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MYRZABEKOVA, Aiza. \textit{Social factors influencing food eating (comparative study of Czechia and Kyrgyzstan)}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/k5ptnu/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program:
Business Administration
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Mach, J.
3. 12. 2023
Mach, J.
3. 12. 2023
Mach, J.
3. 12. 2023
Mach, J.
3. 12. 2023