Bc. Brem Sam

Diplomová práce

Effect of Formulation on Physico-chemical and Sensory Properties of Beer

Abstract:
The brewing industry continues to evolve with advancements in technology and consumer preferences, necessitating comprehensive studies to understand the intricate interplay between operating conditions, formulation choices, and the resulting chemical composition and sensory properties of beer. This thesis investigates the multifaceted effects of operating conditions and formulation on beer, focusing …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 23. 5. 2024
  • Vedoucí: doc. Ing. Jaroslav Havlík, Ph.D.
  • Oponent: Luboš Paznocht, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů

Česká zemědělská univerzita v Praze

Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů

Magisterský studijní program:
Sustainable Agriculture and Food Security

Práce na příbuzné téma

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses k0bvoi k0bvoi/2
23. 4. 2024
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.