Ing. Jana Šílená

Diplomová práce

Charakteristika gastronomických provozoven ve Středočeském kraji

Charakteristics of gastronomic establishments in the Central Bohemia
Anotace:
Předložená práce se zabývá charakteristikou gastronomických provozoven ve Středočeském kraji, konkrétně okresy Kutná Hora, Mělník, Nymburk, Příbram, Rakovník, Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, Čelákovice. Kromě základního přehledu teoretických konceptů spojených s tématem nabízí práce popis jednotlivých okresů a jejich zajímavosti z hlediska cestovního ruchu. Stěžejní částí tohoto rozboru je celková …více
Abstract:
This thesis is dealing with characteristics of gastronomic establishments in the Central Bohemia region, namely in districts of Kutná Hora, Mělník, Nymburk, Příbram, Rakovník, Brandýs nad Labem - Stará Boleslav, and Čelákovice. Beside basic overview of theoretic concepts of the topic, the thesis offers description of particular districts and their tourist attractions. The central point of this thesis …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 10. 6. 2013
  • Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: Ing. Ladislava Modrovičová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze