Bc. Štěpán Seidl

Diplomová práce

Optimalizace procesů výroby a kontroly hmotnosti v mlékárenském výrobním podniku

Optimization of manufacturing and weight control processes in dairy processing business
Anotace:
Bc. Seidl, Š. Optimalizace procesů výroby a kontroly hmotnosti v mlékárenském výrobním podniku. Diplomová práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2020.Diplomová práce se zabývá optimalizací procesů výroby a kontroly hmotnosti v mlékárenském výrobním podniku. V práci je využito dat, která autor získal vlastním měřením. Cíl práce je vytvořit návrh pro implementaci opatření, která povedou k možnosti …více
Abstract:
Bc. Seidl, Š. Optimization of manufacturing and weight control processes in dairy processing business. Diploma thesis. Brno: Mendel University, 2020.Diploma thesis deals with the optimization of manufacturing and weight control processes in a dairy processing business with the use of self-measured data. The work aims to design an effective solution leading to the possibility of tagging some products …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 8. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Jakub Šácha, Ph.D.
  • Oponent: Lenka Roubalová, Ing.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakulta