Jakub Herz

Bakalářská práce

Nabídka v gastronomii

Gastronomy offer
Anotace:
Práce se v teoretické části všeobecně věnuje náhledu na historii a kulturu italské kuchyně. Mapuje nabídku italské gastronomie v České republice (respektive v Praze) a její vývoj po roce 1989. V praktické části analyzuje problematiku italských gastronomických podniků v českém prostředí, a to z řady relevantních hledisek (kvalita, marketing, ekonomika, společenský a politický kontext, dodavatelsko-odběratelské …více
Abstract:
This paper, in its theoretical part, broadly covers the history and culture of the Italian cousine. It maps the offer of Italian gastronomy in the Czech Republic (respectively in Prague) and its development since 1989. The practical section of this paper analyses the specifics of Italian gastronomic enterprises in the Czech environment, from a number of relevant viewpoints (quality, marketing, economics …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 4. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 6. 2013
  • Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: Ing. Vladimír Filip

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze