Bc. Jakub Haluza

Diplomová práce

Komparácia inovatívnych gastronomických konceptov v Českej republike a na Slovensku

Comparison of innovative gastronomic concepts in the Czech republic and Slovakia
Abstract:
The aim of this diploma thesis is to compare and evaluate innovative gastronomic concepts in the Czech Republic and Slovakia. We will focus on the final consumer. We will evaluate the uniqueness of the concept, product diversification, characteristics of each concept, quality, price level and customer preferences within the decision-making process when choosing a concept. The work is divided into three …více
Abstract:
Cieľom tejto diplomovej práce je porovnanie a vyhodnotenie inovatívnych gastronomických konceptov v ČR a na Slovensku. Zameriame sa pri tom na konečného spotrebiteľa. Budeme hodnotiť jedinečnosť konceptu, diverzifikáciu produktu, charakteristiku každého konceptu, kvalitu, cenovú hladinu a preferencie zákazníka v rámci rozhodovacieho procesu pri výbere konceptu. Práca je rozdelená do troch častí. V …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 12. 2020
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/kuyw0/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 27. 1. 2021
  • Vedoucí: Ing. Petr Studnička, PhD.
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství

Práce na příbuzné téma