Bc. Sojková Sojková

Bakalářská práce

Gastroturismus a pivovarnictví jako možnost rozšíření nabídky vybrané cestovní kanceláře

Gastroturism and Brewing as an Opportunity to Expand the Offer of Selected Travel Agency
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá možností využití gastroturismu a pivovarnictví jako možnosti rozšíření nabídky cestovní kanceláře. Teoretická část vysvětluje pojem cestovní ruch a turismus a jeho formy a druhy. Zaměřuje se především na vymezení netradičních forem cestovního ruchu a na klíčové pojmy, které s nimi souvisí. Ve druhé části je představena cestovní kancelář DAEN, služby, které nabízí a její …více
Abstract:
This bachelor's thesis deals with the possibility of using gastronomicism and brewing as a way to expand the travel agency's offer. The theoretical part explains the concept of tourism and its forms and types. It focuses mainly on the definition of non-traditional forms of tourism and the key concepts associated with them. The second part introduces the travel agency DAEN, the services it offers and …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 4. 2022
Identifikátor: https://is.slu.cz/th/n3f29/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 26. 5. 2022
  • Vedoucí: Ing. Petr Janík
  • Oponent: Mgr. Alexandr Burda

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě

Slezská univerzita v Opavě

Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus