Bc. Valerie Benešová

Diplomová práce

Gastronomické podniky v době koronavirové v Praze

Gastronomic facilities in Prague during Coronavirus period
Anotace:
Tato diplomová práce se věnuje tématu pražských restaurací v době koronavirové. Celosvětová pandemie COVID 19 zásadním způsobem ochromila mj. obor cestovního ruchu a pohostinství. Konkrétně restaurace a další gastronomické podniky byly vládními restrikcemi významně omezovány a vyhlídky oboru nebyly a někdy stále nejsou pozitivní. Podniky musely přejít na jiný systém nabídky a přizpůsobit cenové strategie …více
Abstract:
This diploma thesis deals with the topic of Prague restaurants during the coronavirus era. The global COVID 19 pandemic has fundamentally crippled the tourism and hospitality industry, among others. Specifically, restaurants and other gastronomic establishments have been significantly limited by government restrictions, and the outlook for the industry has not been, and sometimes is, still not positive …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 6. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 9. 2022
  • Vedoucí: Ing. Věra Levičková, Ph.D.
  • Oponent: doc. Ing. Ivo Straka, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomická