Bc. Klára Prouzová

Bakalářská práce

Kvalita nabídky a služeb restaurací nabízejících hispánskou kuchyni na vybraném území

Product and service quality of restaurants serving Hispanic cuisine in a selected region
Anotace:
Cílem bakalářské práce je zhodnotit a analyzovat kvalitu nabídky a služeb restaurací nabízejících mexickou kuchyni. Dalším z cílů bylo porovnat nabídku pokrmů a zhodnotit, zda se jedná o pravé mexické pokrmy. K výsledkům mé bakalářské práce jsem zvolila kvalitativní metodu mystery shopping, který obsahoval důležité otázky týkající se kvality poskytovaných služeb a nabídky vybraných restauračních zařízení …více
Abstract:
The main aim of this bachelor’s dissertation is to evaluate and analyze quality of product and service of restaurants serving Mexican cuisine in a selected region. Another aim was to compare the menu and evaluate whether it is a real Mexican dish. For the results of my bachelor's dissertation, I chose a qualitative method of mystery shopping, which included important questions regarding the quality …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 6. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 9. 2022
  • Vedoucí: Mgr. Jiří Holub, Ph.D.
  • Oponent: PhDr. Romana Kratochvílová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomická

Vysoká škola hotelová a ekonomická

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví