Anna Bobrova

Diplomová práce

INTRODUCTION OF INNOVATION IN THE RESTAURANT BUSINESS

ÚVOD INOVACÍ V OBCHODU S RESTAURACÍ
Anotace:
Tato magisterská práce je zaměřena na realizaci inovace v oblasti gastronomie. Základem této práce bylo zavedení inovace do restaurace v Moskvě. Cíl této práce je následující: ukázat efektivitu implementace inovace do restaurace pomocí kvalitativního průzkumu a finančních nástrojů. Hlavní závěry tohoto příspěvku jsou: je pravděpodobnější, že je to implementováno správně a pomohlo restauraci fungovat …více
Abstract:
This master’s work is focused on the realization of an innovation in the field of gastronomy. The basis of this work was the introduction of an innovation into a restaurant in Moscow. Aim of this thesis is following: to show the effectiveness of implementation of the innovation into the restaurant using the qualitative survey and financial tools. The main conclusions of this paper are: it is more likely …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 8. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 23. 9. 2021
  • Vedoucí: Miroslav Špaček
  • Oponent: Jan Mareš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/83768

Vysoká škola ekonomická v Praze

Magisterský studijní program:
Management