Kateřina Kočicová

Bakalářská práce

Tvorba business modelu zdravého bistra

Creation of the Business Model For Healthy Bistro
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá tvorbou business modelu zdravého bistra v Uherském Brodě. Cílem je vytvořit model atraktivního podniku, který koresponduje s požadavky moderní doby. Teoretická část bakalářské práce je zpracována na základě rešerše odborné literatury, zabývající se problematikou podnikání a tvorby business modelů. V závěru teoretické části jsou zmíněny aktuální trendy ve stravování. …více
Abstract:
The bachelor thesis concerns a business model design process of a healthy bistro in Uherský Brod. It aims to design a model of an attractive entreprise which meets up-to-date require-ments. The theoretical part of the thesis is based on a literature research dealing with the issue of small entrepreneurship and business model design process The part concludes with an overview of the current diet trends …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 6. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Karel Slinták, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Kočicová, Kateřina. Tvorba business modelu zdravého bistra. Zlín, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomiky
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta managementu a ekonomiky

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management a ekonomika