Kvalita výživy dětí v jeslích a mateřských školách v Plzeňském kraji – Jana KOUBOVÁ
Jana KOUBOVÁ
Bakalářská práce
Kvalita výživy dětí v jeslích a mateřských školách v Plzeňském kraji
Nutrition Quality of Children in Day Nurseries and Nursery Schools in Pilsen Region
Anotace:
Cílem mé bakalářské práce bylo monitorování úrovně předškolního stravování ve vybraných předškolních zařízeních z hlediska plnění výživových doporučení a zjištění některých informací od rodičů dětí ve věku 1 až 6 let. Ve své práci jsem hodnotila kvalitu zastoupení živin v jídelníčcích a pestrost stravy v předškolních zařízeních, znalosti rodičů o zdravé výživě, zájem rodičů o jídelníčky svých dětí …víceAbstract:
The main objective of my bachelor thesis was to appraise the quality of preschool alimentation in chosen preschool facilities considering the meeting nutritive recommendations and finding out some specific information from the parents of children at the age of one to six years. In my thesis I evaluated the quality of nutrients covered in menu and a food variety in preschool facilities, the parent´s …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2014
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: MUDr. Lenka Luhanová
Citační záznam
Jak správně citovat práci
KOUBOVÁ, Jana. Kvalita výživy dětí v jeslích a mateřských školách v Plzeňském kraji. Plzeň, 2014. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta zdravotnických studií
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta zdravotnických studiíVázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/
ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
Fakulta zdravotnických studiíBakalářský studijní program / obor:
Veřejné zdravotnictví / Asistent ochrany a podpory veřejného zdraví
Práce na příbuzné téma
-
Zastoupení omega-3 mastných kyselin ve výživě dětí v předškolním a školním vzdělávání
Eliška STROUHALOVÁ -
Klady a zápory vegetariánské a veganské stravy
Aneta Špínová -
Nabídka a kvalita služeb v gastronomii
Elizaveta Kuznetsova -
Kvalita života geriatrických pacientů ovlivněna stavem výživy a orálního zdraví
Nicol BŘEZINOVÁ -
Kvalita výživy seniorů v domácím prostředí
Jitka Sedláková -
Kvalita vyživy ve stáří v domácím prostředí
Marie Sýkorová -
Vliv nejnovějších poznatků vědy z oblasti výživy na kvalitu stravování
Diana Reichelt -
Kvalita stravování v menze Academic restaurant Univerzitního kampusu Brno Bohunice
Petra Janovská