Bc. Josef Kolník

Diplomová práce

Podnikatelský plán na založení restaurace

The business plan for the establishment of a restaurant
Anotace:
Začátek práce se bude věnovat vysvětlování teoretických pojmů, které jsou spojené s podnikáním. Specifikujeme si jednotlivé analýzy, které nám pomohou k prozkoumání okolí podniku, abychom eliminovali a předcházeli chybám spojeným s provozem restaurace. Vysvětlíme si, jak je plánování potřebné pro každý podnik, který chce být na trhu lepší než konkurence. Praktická část práce se bude zabývat …více
Abstract:
The beginning of the thesis will be an explanation of theoretical concepts related to business. We specify individual analyzes to help us explore the business environment to eliminate and prevent mistakes associated with restaurant operations. We wll explain how planning is needed for any business that wants to be better than the competition. The practical part of the thesis deals with the preparation …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 4. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 29. 5. 2018
  • Vedoucí: doc. Ing. Endre Tóth, DrSc.
  • Oponent: Ing. Ivana Turková, MBA

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • všem autentizovaným
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola finanční a správní