Bc. Kateřina Vránová

Diplomová práce

Srovnání televizních pořadů o vaření v ČR a v Anglii

The Comparison of TV Cooking Shows in the Czech Republic and in England
Anotace:
Následující text se zabývá srovnáním televizních pořadů o vaření. Seznámíme se s demografickými podmínkami ČR a Anglie a objasníme stravovací návyky obou zemí. Definujeme pojmy televize, vysílací podmínky zmíněných zemí a specializované televizní kanály o vaření. Neopomeneme také objasnit historii televizních pořadů o vaření. V praktické části se budeme zabývat samotnými televizními pořady o vaření …více
Abstract:
The following text deals with the comparison of cooking TV shows. It provils the demographic conditions of the Czech Republic and England, and explains the eating habits of both the countries. It defines the TV, broadcasting conditions of the mentioned countries, and specialised TV channels on cooking. Additionally, it also explains the history of cooking TV shows. The practical part deals with cooking …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 9. 6. 2015
  • Vedoucí: PhDr. Eva Ottová
  • Oponent: Mgr. Libuše Fojtová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství

Práce na příbuzné téma