Bc. Jana Diblíková, DiS.

Bakalářská práce

Řízení firemní restaurace Aramark

Management of the Aramark Restaurant
Anotace:
Tato bakalářská práce je věnována Řízení firemní restaurace Aramark, sledování, jak taková restaurace funguje a zjištění, zda by byl zájem o zařazení nabídky nového konceptu zdravého stravování. Bakalářská práce je rozdělena na tři kapitoly: teoretickou, analytickou a návrhovou. V teoretické části práce jsou vymezeny formy společného stravování, organizační struktura, F&B Management, jeho obchodní …více
Abstract:
This Bachelor’s dissertationis devoted to the Management of the company restaurant Aramark, tracking how such a restaurant works and finding out if there would be an interest in including a new healthy eating concept. The dissertation is divided into three parts: a teoretic part, ananalytic part and anproposal part. In the teoretic one there are defined form sofcollectiveeating, organisationstructure …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 6. 2019
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/bhfve/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 9. 2019
  • Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: Ing. Darina Svobodová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze