Dominika Tamaši

Bakalářská práce

Využití metody Sous vide pro přípravu masa

Utilization of Methods Sous-Vide for Preparing Meat
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá moderní technologií tepelné úpravy masa Sous-vide. První část se zaměřuje především na stavbu masa, jeho vlastnosti a rozličné způsoby tepelných úprav. Druhá část se zabývá technologií Sous-vide jejím využitím pro úpravu masa, srovná-ním s tradičními technologiemi a bezpečností upravené suroviny.
Abstract:
This bachelor thesis deals with modern technology of heat treatment of meat Sous-vide. The first part focuses mainly on meat structure, his properties and various heat treatment. The second part deals with Sous-vide technology her utilization for meat processing, com-paring with traditional technologies and safety of treated raw materials
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 5. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Robert Gál, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Tamaši, Dominika. Využití metody Sous vide pro přípravu masa. Zlín, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin