Pavlína RAČÁKOVÁ

Bakalářská práce

Ergoterapeutické hodnocení zdravotně postižené mládeže v dorostovém věku, podpora jejich soběstačnosti s cílem pracovního a životního uplatnění.

Occupational therapy evaluation of handicapped youth in the adolescent age, promoting their self-sufficiency with aim of future employment and independent living.
Anotace:
V této práci se budu zabývat ergoterapeutickým hodnocením zdravotně postižené mládeže v dorostovém věku, podporou jejich soběstačnosti s cílem pracovního a životního uplatnění. Cílem mé práce bude objasnit potřebné kroky k získání samostatnosti u lidí s postižením. Zaměřím se také na to, jak jim může tyto kroky ulehčit ergoterapeut.
Abstract:
In this thesis I will deal with occupational therapy evaluation of handicapped youth in adolescent age, promoting their self-sufficiency with the aim of future employment and independent living. The aims of my work will clarity clarity the necessary steps to obtain independence for people with disabilities. We also concentrate on how occupational therapist can facilitate these steps.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 11. 2014
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 20. 1. 2015
  • Vedoucí: doc. MUDr. Jiří Votava, CSc.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

RAČÁKOVÁ, Pavlína. Ergoterapeutické hodnocení zdravotně postižené mládeže v dorostovém věku, podpora jejich soběstačnosti s cílem pracovního a životního uplatnění.. Ústí nad Labem, 2014. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM. Fakulta zdravotnických studií

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM, Fakulta zdravotnických studií