Veronika Fojtíková

Bakalářská práce

Efektivní metody výběrového řízení v hotelnictví a gastronomii

Effective methods for the selection process in hospitality and gastronomy
Anotace:
FOJTÍKOVÁ, Veronika. Efektivní metody výběrového řízení v hotelnictví a gastronomii. [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2014. 65 stran. Cílem bakalářské práce na téma „Efektivní metody výběrového řízení v oblasti hotelnictví a gastronomie“ je průzkum metod využívaných při výběru nových zaměstnanců, které se využívají v oblasti hotelnictví a gastronomie, jejich posouzení a návrh optimálních …více
Abstract:
FOJTÍKOVÁ, Veronika. Effective methods for the selection process in hospitality and gastronomy. [Bachelor´s dissertation] The Institute of Hospitality Management in Prague 8, Ltd.. Prague: 2014. 65 pages. The aim of the bachelor´s dissertation on the topic "Effective Methods for the selection process in hospitality and gastronomy" is a survey of methods used in the selection of new employees, which …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 6. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 26. 8. 2014
  • Vedoucí: RNDr. Jan Žufan, Ph.D.
  • Oponent: doc. PhDr. Milada Šmejcová, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze