Bc. Filip Jung

Bakalářská práce

Molekulární gastronomie

Molecular gastronomy
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá molekulární gastronomií a uplatňováním jejich metod v restauracích. Cílem této bakalářské práce je zjistit, zda jsou metody molekulární gastronomie uplatňovány v restauracích, pokud ano, které metody to jsou a zda jsou použity správné technologické postupy. Teoreticko-metodologická část se zaměřuje na vývoj molekulární gastronomie, její představitele a metody, které se v …více
Abstract:
The bachelor thesis deals with molecular gastronomy and the application of its methods in restaurants. The aim of this bachelor thesis is to find out whether the methods of molecular gastronomy are applied in restaurants, if so, which methods are applied and whether the correct technological procedures are used. The theoretical and methodological part is focused on the development of molecular gastronomy …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2020
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/cfhyi/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 15. 6. 2020
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví