Iveta Nejedlá

Bakalářská práce

Vliv výroby olomouckých tvarůžků na rozvoj oblasti Loštic a jejich využití v gastronomii

The impact of Olomoucké tvarůžky production on the development of the Loštice area and its use in gastronomy
Anotace:
Cílem této práce je analyzovat vliv produkce olomouckých tvarůžků na socioekonomický rozvoj oblasti Loštic, porovnat povědomí obyvatel Prahy a Olomouckého kraje o tomto produktu a zjistit, jak by díky svým nutričním hodnotám mohl přispět k renomé české gastronomie. V práci je použit kvalitativní výzkum v podobě polostrukturovaných rozhovorů a kvantitativní šetření mezi obyvateli. Z analyzovaných dat …více
Abstract:
The aim of this thesis is to analyse the impact of Olomoucké tvarůžky production on the socio-economic development of the Loštice area, compare the awareness of this product among the citizens of Prague and the Olomouc region, and determine how its nutritional values could improve the reputation of Czech gastronomy. The thesis employs qualitative research through semi-structured interviews and a quantitative …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 5. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 29. 5. 2024
  • Vedoucí: Zuzana Malcová
  • Oponent: Zdeněk Novák

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/93709