Bc. Nikola Šímová

Master's thesis

Optimální výživa s ohledem na zvolenou skupinu obyvatelstva

Optimal nutrition with respect to a selected population group
Abstract:
Cílem diplomové práce je analyzovat vztah zvolené cílové skupiny k výživě, její přehled v problematice výživy a také reálný stav jejích stravovacích (výživových) návyků. Teoretická část se zaměřuje na vysvětlení pojmu výživa a dalších souvisejících pojmů z pohledu odborníků. Její nejrozsáhlejší část je věnována jednotlivým složkám lidské stravy, jejich výskytu a významu. Analytická část je věnována …more
Abstract:
The aim of the thesis is to analyze the relation of the selected target group to nutrition, their knowledge in the field of nutrition and diet as well as the real state of their alimental and thus also nutrition habits. Theoretical part focuses on explaining the concepts of nutrition and related concepts. The largest part is devoted to the analysis of the individual components of human diet, its significance …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 11. 2018

Thesis defence

  • Date of defence: 16. 1. 2019
  • Supervisor: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
  • Reader: Dr. Ing. Sylva Skupinová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)