Zuzana Nácalová

Bakalářská práce

Komparace frachisingu v oblasti fastfoodů

Franchising comparison on the field of fast-food restaurants
Anotace:
Předkládaná bakalářská práce je zpracována na téma „Komparace franchisingu v oblasti fastfoodů“ a je rozdělena do tří hlavních částí. Cílem této práce je za použití zejména metody komparace srovnání vstupních podmínek nutných pro získání franchisové licence, vstupních a průběžných poplatků a dalších podmínek pro provozování franchisy, a to u čtyř vybraných konceptů.
Abstract:
The bachelor thesis presented - „A Comparison of Fast Food Franchising“ - is divided into three main parts. The aim of this thesis is to compare and contrast the entry conditions necessary for obtaining franchise licenses, entry and ongoing fees and the other conditions required to run a franchise in four selected fast-food outlets.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 6. 2016
  • Vedoucí: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
  • Oponent: doc. Ing. Lenka Turnerová, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví