Bc. Sabina Kraváčková

Diplomová práce

Charakter tržního prostředí komodity vepřové maso

The nature of market environment of commodity pork meat
Anotace:
Diplomová práce se zaměřuje na charakter tržního prostřední komodity vepřové maso, a to především s dopadem na vývojové tendence v ČR. Charakterizuje vývoj na tuzemském trhu s vepřovým masem společně se zahraničním trhem zemí EU z hlediska nabídky a poptávky. Zaměřuje se na formování cen v komoditní vertikále vepřové maso a konkurence schopnost českých producentů vepřového masa na společném trhu. Práce …více
Abstract:
The thesis is focused on the nature of market environment of selected commodity – pork meat, especially on the impact on developmental trends in the Czech Republic. It describes the development on domestic market with pork meat as well as the development on foreign market of European Union countries, in terms of demand and supply. The thesis is focused also on price formation in pork meat commodity …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 4. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Barbora Daňková, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií

Mendelova univerzita v Brně

Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií

Magisterský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Agrobyznys