Anna Častoňová

Bakalářská práce

Měření spokojenosti zákazníků se službami franšízové fast food společnosti

Customer Satisfaction Measurement with the Services of a Franchise Fast Food Company
Anotace:
Bakalářská práce s názvem „Měření spokojenosti zákazníků se službami franšízové fast food společnosti“ je rozdělena do sedmi částí. Cílem je vyjádřit spokojenost zákazníků s produkty, službami, personálem a prostředím prodejny McDonald’s. Práce také obsahuje charakteristiku společnosti McDonald’s a analýzu spokojenosti. Je popsán provedený marketingový výzkum, jeho průběh, realizace, vyhodnocení a …více
Abstract:
The Bachelors Thesis titled „Customer Satisfaction Measurement with the Services of a Franchise Fast Food Company” is divided into 7 parts. The aim is to express the satisfaction of customers with products, services, staff and retail environment in McDonald's restaurant. The Thesis also includes characteristic of McDonald’s company and analysis of satisfaction. It describes the marketing research, …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 8. 6. 2021
  • Vedoucí: Tomáš Balcar
  • Oponent: Jiří Bílek

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB – Technická univerzita Ostrava