Bc. Hana Maturová

Diplomová práce

Dopady pandemie COVID-19 na podnikání v MSP

The impact of the COVID-19 pandemic on business in SMEs
Anotace:
Cílem diplomové práce je specifikovat dopad pandemie do odvětví gastronomie, identifikovat faktory a oblasti, které umožnily úspěšně reagovat na krizovou situaci. Jsou navrženy scénáře, jak reagovat v případě neočekávané negativní změny v odvětví gastronomie. Přehled literatury obsahuje základní pojmy z oblasti krizového managementu, krizí, analýzy odvětví a makroekonomických ukazatelů. Pro naplnění …více
Abstract:
The aim of the thesis is to specify the impact of the pandemic on the gastronomy sector, to identify the factors and areas that enabled a successful response to the crisis situation. Scenarios are proposed on how to react in case of an unexpected negative change in the gastronomy sector. The literature review includes descriptions of the basic concepts of crisis management, crises, industry analysis …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 1. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 25. 1. 2024
  • Vedoucí: doc. Ing. Helena Chládková, Ph.D.
  • Oponent: Radovan Kožíšek, Ing.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakulta