Úroveň odborných znalostí žáků a studentů vzdělávacích institucí zaměřených na gastronomii – Bc. Pavel Veselý
Bc. Pavel Veselý
Master's thesis
Úroveň odborných znalostí žáků a studentů vzdělávacích institucí zaměřených na gastronomii
The Level of Professional Knowledge of Students at the Educational Institutions Specialized in Gastronomy
Abstract:
Cílem práce je porovnat odborné znalosti žáků a studentů vzdělávacích institucí zaměřených na výuku gastronomie. Teoretická část práce definuje základní terminologii a člení české odborné školství dle mezinárodní klasifikace. Práce ve své finální podobě tenduje k deskripci faktorů, které potenciálně zkoumanou úroveň ovlivňují. K úspěšnému naplnění cíle práce bylo provedeno dotazníkové šetření na šesti …moreAbstract:
The aim of master’s thesis is comparison of professional knowledge of students at the educational institutions specialized in gastronomy. Theoretical part of the thesis defines basic theoretical terminology and structures Czech vocational education into International Standard Classification of Education. Thesis tends to describe factors which may influence the level of professional knowledge. Questioning …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 11. 2016
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/12207/vsh_m/
Thesis defence
- Date of defence: 18. 1. 2017
- Supervisor: Ing. Petr Studnička, PhD.
- Reader: Ing. Jiří Zelený
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Europeanization approach in vocational education and training policy of Albania
Elona Kodhel -
Nejdůležitější naučitelné dovednosti humanitárního pracovníka
Hana DOLEŽALOVÁ -
Faktory ovlivňující internetové bezpečnostní dovednosti českých dětí (Analýza dat výzkumu EU Kids Online II)
Naděžda Švrčková -
Komunikační dovednosti dětí předškolního věku z bilingválních a multilingválních rodin
Tereza Pindejová -
Požadavky na osobnost a dovednosti zdravotně-sociálního pracovníka
Linda Kameníková -
Odborné školství v hotelnictví, gastronomii a cestovním ruchu
Barbora Říhová -
Střední hotelové školy a trh práce ve vybraném regionu
Denisa Růžičková -
Střední hotelové školy a trh práce ve vybraném regionu
Ivana Sajbrtová